5 signalen die aangeven dat het tijd is voor verandering

Vertrek jij fluitend naar je werk? Dan mag je jezelf een gelukkig persoon prijzen! Je carrière neemt een groot en belangrijk deel van je leven in. Dit zorgt ervoor dat je job een grote invloed heeft op je persoonlijk leven. Als loopbaancoaches vinden wij dat iedereen dit gevoel moet kunnen ervaren! Helaas is de realiteit niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is belangrijk om af en toe eens stil te staan bij wie je bent, wat je bezighoudt en waar je wel of geen energie uit haalt. My Future Works wil je alvast op de goede weg helpen. We sommen enkele signalen op die kunnen aantonen dat je misschien toch niet de job van je leven beoefent.

Ochtendhumeur of toch niet je ding?

De wekker die ’s morgens afgaat ziet niemand als een hemel op aarde, zeker als je geen ochtendmens bent. Herpak je jou bij dat eerste kopje koffie, of bij het zien van je leuke collega’s? Dan is er geen probleem! Als je daarentegen dagelijks lood in je benen voelt bij de gedachte dat je moet gaan werken, dan speelt er misschien iets meer. Het is voor je mentale en fysieke toestand niet gezond om je job dagelijks met tegenzin uit te voeren.

Luister naar je lichaam

Een job met tegenzin beoefenen, kan heel wat stress met zich brengen. Je bent de funfactor kwijt en kan hierdoor vaker humeurig lopen. Je voelt je ellendig en de buitenwereld zal dat ook voelen. Het zorgt ook voor fysieke klachten. Ervaar jij hoofdpijn, maagklachten, concentratieproblemen en geen energie meer om vooruit te gaan? Dan zien wij dit als loopbaancoaches als een signaal om het anders aan te pakken.

De meeste dromen bedrog… Of toch niet?

Heb je de kans op een leukere job opgegeven? Geloof je er niet meer in dat je iets kan vinden waar je positieve energie uit haalt? Dan zijn onze loopbaancoaches van My Future Works er om dit meteen te ontkrachten! Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar droombaan te vinden!

Meten is weten

Word je voldoende uitgedaagd door zaken die niet voor de hand liggend zijn? Bijleren in je job is een belangrijke factor om het ‘spannend’ te houden. Wanneer dit niet meer het geval is, kan het allemaal minder nuttig lijken en verlies je sneller je motivatie.

Thank’s God it’s Friday!

Leef jij vanaf maandagochtend (of zelfs zondagavond) toe naar het volgend weekend? Dat moet anders kunnen! Het leven is te kort om je slechts 2 dagen per week te amuseren. Bij My Future Works willen we aantonen dat je ook uit de midweek plezier en ontspanning kan halen!

Over My Future Works

My Future Works biedt loopbaanbegeleiding aan. Je kan vandaaag als werkende Vlaming loopbaancheques inzetten. Hiervoor werkt My Future Works met meerdere jobcoaches. Bekijk onze website voor meer informatie: https://myfutureworks.be.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *