Loopbaancoaching: Maak van je loopbaan een droombaan !

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening uit je job halen? Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft ? Wil je graag pro-actief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job ? Kan je vandaag jouw talenten en ambities kwijt in de huidige functie?… Met deze en andere vragen over je loopbaan kan je terecht bij een loopbaancoach. Bestel een loopbaancheque en volg loopbaanbegeleiding. Zo ga je altijd fluitend naar je werk!

Hoe gaan wij te werk?

Samen met jou ontwikkelen we jouw talentportfolio. Dat gebeurt niet aan de hand van computertests, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wij hebben hiervoor samen met Attent voor Talent een methodiek ontwikkeld die zich focust op jouw talent.

Wat zijn de dingen waar je goed in bent? Waar krijg je écht energie van? En hoe zou je leven en je werk eruit zien mocht je je daar vooral kunnen op focussen?

Een talentportfolio bestaat uit vele puzzelstukjes. Daarom nemen we ook voldoende de tijd om deze stukjes helder te krijgen. Een diepgaande dialoog doe je immers niet in een-twee-drie …

De eerste 4 uur van je loopbaanbegeleiding werken we vooral aan het verzamelen van alle puzzelstukjes die voor jou van belang zijn. In het 2e deel van het traject (eveneens 4u) helpen we je bij het formuleren van je droombaan en onderzoeken we samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan in te richten zodat je er meer energie van krijgt. Of – wie weet – om andere loopbaanpaden te bewandelen.

Onze ervaring leert ons, dat een tijdsbestek van 8u meestal noodzakelijk is om een degelijke talentportfolio te bouwen. Dit wordt opgesplitst in 4 blokken van 2u en loopt over een periode van 2 à 3 maanden.

Wij kijken er naar uit om met jou aan de slag te gaan! Lees wat onze aanpak uniek maakt, bekijk meteen of je voldoet aan de voorwaarden en bestel dan je loopbaancheques.

Hoe werkt dit concreet?

  • Neem contact op met Elie Naudts via:elie@myfutureworks.be of 0495 16 76 89 Check op voorhand of je aan de voorwaarden tot financiële tegemoetkoming voldoet
  • Wij brengen je graag in contact met één van onze loopbaancoaches. Je krijgt verdere informatie over het verloop van het traject en de aanpak van het loopbaancentrum.
  • Indien je beslist het traject aan te vatten, bestel je de loopbaancheques online bij VDAB (http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/). Een intake is de basis om jouw loopbaanvraag helder te krijgen om verder te gaan.
  • Je betaalt 10 EUR per uur loopbaanbegeleiding. De Vlaamse overheid betaalt de reële waarde van de loopbaancheque aan ons loopbaancentrum. Je kunt max. 1 cheque van 40€ per bestelling aankopen – voor een traject van 8u zul je dus 2 cheques dienen aan te kopen (totaal 80€).
  • Elke zes jaar in je carrière kan je 2 pakketten van 4 uur begeleiding aanvragen/aankopen.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Wat maakt onze aanpak uniek?

Onze loopbaancoaches hebben één ding gemeen: zij gaan op zoek naar wat wél werkt, eerder dan zich te concentreren op jouw problemen en moeilijkheden. Daarom is My Future Works jouw ideale partner indien je op een proactieve manier jouw eigen loopbaan in handen wil nemen.